divendres, 29 de maig del 2009

Comunitat AEP-Dret i Polítiques respecte els fets del Dijous 26 de Març

El grup de facultat d’AEP-Dret i Polítiques de la Universitat de Barcelona condemna enèrgicament l’amenaça de bomba produïda el darrer dia 26 de març a la nostra facultat. A més, desmentim obertament les acusacions del degà de la facultat (Enoch Albertí) que impliquen als membres de la assemblea de dret i polítiques en aquest assumpte. Un dels fets que desmostren que aquesta acusació és falsa és que a la mateixa hora en que es va produir l’amenaça hi havia previst un acte organitzat per la mateixa assemblea.


També condemnem la actitud despòtica del degà de la nostre facultat davant els fets del dia 26 i durant el transcurs de la tancada protagonitzada pels estudiants de la facultat els dies 24 i 25. Amb el seu to amenaçant, va demostrar una falta de voluntat de diàleg que va acabar corroborant amb la expressió: “mentre passin coses com aquestes ja no parlo més amb vosaltres”.


L’AEP ha recolzat i recolzarà les accions de la assemblea i protesta davant els reiterats intents de les institucions de la UB i dels mitjans de comunicació de tergiversar la realitat del moviment estudiantil a la nostra facultat. En cap moment s’ha impedit la normalitat acadèmica del centre ni s’ha apostat per la violència com a mitjà per coacció.



Barcelona

31 de Març del 2009